Asiantuntevaa kiviainesten murskausta Lieksassa ja muualla Itä-Suomen alueella

Soita ja pyydä tarjous

Veljekset Kokkonen kommandiittiyhtiön palvelutarjontaan kuuluu asiantunteva kiviainesten murskaus ja seulonta. Toimipaikkamme sijaitsee Lieksassa, mutta palvelemme yrityksiä myös muualla Itä-Suomessa ja tarvittaessa koko Suomen alueella. Palveluihimme kuuluu:

  • kallion murskaus ja louhinta

  • soran ja kalliolouheen murskaus

  • hiekka- ja soralajikkeiden seulonta.

Meiltä saat aina joustavaa ja asiakaslähtöistä palvelua. Teemme myös monipuolisia maanrakennustöitä.

Soran ja kalliolouheen murskausta haluamassasi kohteessa

Tulemme työmaallesi tai muuhun haluamaasi kohteeseen tekemään murskausta. Meillä on ajanmukainen ja toimintavarma laitteisto, jota käyttäen murskaus sujuu vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. Valmistamamme kiviaines on rakennuskohteiden laatuvaatimukset täyttävää.
Soran ja kalliolouheen murskausta olemme tehneet jo vuosikymmeniä ja tunnemme hyvin laadunvalvonnan vaatimukset. Voit siis olla varma, että tilatessasi murskauksen meiltä, saat osaavaa palvelua.

Kysy lisätietoja

Hiekka- ja soralajikkeiden huolellista seulontaa

Eri hiekka- ja soralajikkeet soveltuvat erinomaisesti sekä piha- että tierakentamiseen. Ne ovat myös hyvä valinta maanrakennusmateriaaliksi. Seulomme sujuvasti hiekkaa ja soraa eri raekokoihin käyttötarkoitustasi varten. Autamme sinua mielellämme myös sopivien hiekka- ja soralajikkeiden sekä niiden oikean raekoon valinnassa.