Kivi- ja maa-ainestoimitukset kilpailukykyiseen hintaan Lieksassa ja muualla Pohjois-Karjalassa

Yhteystiedot

Veljekset Kokkonen kommandiittiyhtiö tarjoaa kivi- ja maa-ainestoimitukset kilpailukykyiseen hintaan yksityisille ja yrityksille Lieksassa sekä muualla Pohjois-Karjalassa. Meiltä saat:

  • hiekka- ja soralajikkeet

  • kalliomurskelajikkeet

  • sepelit.

Autamme sinua käyttötarkoitukseesi parhaiten sopivan maa-aineksen valinnassa. Hoidamme toimitukset aina sovittuna ajankohtana suoraan työmaallesi tai muualle haluamaasi paikkaan.

Palveluihimme kuuluu myös kiviainesten murskaus ja seulonta sekä maanrakennus.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Laaja valikoima hiekka- ja soralajikkeita

Hiekan rakeet ovat yleensä noin 0–8 mm halkaisijaltaan. Hiekkaa ja soraa voidaan seuloa erikokoisiksi lajikkeiksi. Seulotun hiekan ja soran rakeet ovat pyöreitä, kun taas murskatussa sorassa rakeet ovat murtopintaisia.
Hiekkaa voit käyttää myös sellaisenaan ilman seulontaa esimerkiksi rakennuksen pohjan täyttöön, kun taas seulottu hiekka soveltuu muun muassa putki- ja johtokanaalien täyttöön.
Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia hiekka- ja soralajikkeita.
Kerro meille, minkälaiseen käyttötarkoitukseen etsit hiekkaa tai soraa. Autamme sinua mielellämme!

Yhteystietomme löydät täältä

Laadukkaat kalliomurskelajikkeet

Meiltä voit tilata laadukkaat kalliomurskelajikkeet, joita saadaan murskaamalla kalliolouhetta. Kalliomurskeen pinnat ovat murtopintaisia, murske sopii hyvin maanrakentamiseen. Jos kalliomurskelajike on pienirakeinen, se soveltuu hyvin esimerkiksi pihamaan ja murskepintaisen teiden pintakerroksien rakentamiseen, kun taas isompirakeista kalliomurskelajiketta käytetään muun muassa jakavana- ja kantavana kerroksena katujen sekä piha-alueiden rakentamisessa.

Soita ja pyydä tarjous

Sepeliä salaojatöihin

Sepeli murskataan kalliosta tai seulotaan sorasta. Se eroaa muista murskelajikkeista hienoaineksen osalta: sepelistä puuttuu murskeille ominainen hienoaines. Sepeliä voidaan käyttää esimerkiksi salaojien täytössä ja kapillaarikatkona rakennusten pohjarakenteissa, sillä se läpäisee hyvin vettä ja estää kapillaarisen vedennousun.
Meidän puoleemme voit kääntyä aina, kun sinulla on kysyttävää sepelin ominaisuuksista tai sen käyttötarkoituksista.

Ota yhteyttä