Maanrakennusta pitkällä kokemuksella Lieksassa ja muualla Pohjois-Karjalassa

Yhteystiedot

Veljekset Kokkonen kommandiittiyhtiö on maanrakennuksen pitkän linjan ammattilainen. Vuonna 1980 perustettu yhtiömme palvelee Lieksassa ja muualla Pohjois-Karjalan alueella. Kattaviin palveluihimme kuuluu:

  • piharakentaminen

  • parkki- ja liikennealueiden sekä kenttien rakentaminen

  • rakennusten pohjatyöt

  • katujen rakentaminen

  • yksityis- ja metsäteiden rakennus- sekä peruskorjaustyöt

  • kaivinkonetyöt.

Kerro meille, minkälaisia palveluja tarvitset, teemme sinulle mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen.

Panosta piharakentamiseen

Teemme piharakentamista niin yksityisille kotitalouksille kuin taloyhtiöillekin. Piharakentamiseen kannattaa panostaa, sillä se lisää asumisviihtyvyyttä ja nostaa kiinteistösi arvoa.
Meiltä voit tilata kaikenkokoiset piha-alueiden rakentamistyöt. Monipuolista kalustoamme käyttäen pystymme työskentelemään ahtaissa ja vaikeakulkuisissakin paikoissa ongelmitta. Toteutamme piharakentamista sinun ideoitasi ja toiveitasi kuunnellen. Työnjälkemme on aina huoliteltua ja laadukasta.

Soita ja pyydä tarjous

Rakennusten pohjatyöt ammattilaisen varmalla otteella

Rakennusten pohjatyöt kannattaa teettää kokeneella ammattilaisella. Näin peruuttamattomia virheitä ei pääse tapahtumaan. Me teemme sekä pienten että isojenkin rakennusten pohjatyöt rautaista ammattitaitoamme sekä vuosikymmenten työkokemustamme käyttäen.

Kun pohjatyöt on tehty oikeaoppisesti, voit olla varma, että rakennus seisoo tukevasti perustustensa päällä koko elinkaarensa ajan. Me perehdymme huolella maaperään sekä maan muotoon ennen pohjatöiden aloittamista. Teemme tarkat suunnitelmat eri työvaiheista ja etenemme niiden mukaan. 

Muut palvelumme

Veljekset Kokkonen kommandiittiyhtiö tarjoaa murskaus ja maanrakennusurakoinnin lisäksi kaivinkone- ja maansiirtotöitä kuorma-autoilla. Teemme myös tienlanausta ja tienvarsien niittotöitä traktorikalustolla. Palvelumme on aina joustavaa ja nopeaa. Kaikissa töissämme satsaamme laatuun ja ammattitaitoon.

Ota yhteyttä